EyeOn Croy Nightrun & Moonwalk

Lieve supporters van de EyeOn Croy Nightrun,
Graag willen we jullie laten weten dat we de Nightrun willen verplaatsen naar volgend jaar. Er is een hoop gebeurd afgelopen maanden en we willen er zeker van zijn dat we een veilig en compleet event kunnen organiseren, met een maximale opbrengst voor het goede doel. Vandaar dat we de keuze hebben gemaakt om de Nightrun te verplaatsen naar volgend jaar. Bedankt voor jullie support tot zover en we hopen dat we jullie volgend jaar in goede gezondheid te mogen begroeten op het prachtige landgoed van Kasteel Croy.
Sportieve groet, het EyeOn Croy Nightrun team

EyeOn Croy Nightrun & Moonwalk verplaatst naar voorjaar 2021

In verband met het corona virus hebben we de 7e editie van de EyeOn Croy Nightrun & Moonwalk verplaatst naar voorjaar 2021. We hopen dan zowel wandelaars als (hard)lopers te mogen verwelkomen om geld in te zamelen voor het goede doel.

Nightrun of Moonwalk?

We hebben een hardlooproute (Nightrun) van 8,5 km voor je uitgezet in de omgeving van Landgoed Kasteel Croy. En omdat we afgelopen jaren ook veel interesse hadden van wandelaars hebben we ook voor hen weer een route van 5 km (Moonwalk). Iedereen is dus welkom! Houdt wel rekening met zandpaden en oneffen ondergrond.

 

Het goede doel: Stichting Leergeld Gemert

Alle opbrengsten van de 7e editie van de Nightrun zijn voor Stichting Leergeld Gemert. Stichting Leergeld Gemert wil voorkomen dat kinderen van 4 tot 18 jaar, uit gezinnen met minimale financiele middelen, uitgesloten worden van binnen- en buitenschoolse activiteiten met hun leeftijdsgenootjes.

Zij vinden het belangrijk dat alle kinderen kunnen meedoen aan activiteiten. Ze vergoeden bijvoorbeeld de contributie voor een sport- of muziekvereniging, zwemlessen, kleding, voetbalschoenen of een tennisracket. Maar ook bijvoorbeeld een schoolreisje, excursies, een fiets om naar school te fietsen of een laptop om huiswerk op te maken.

Meer informatie is te vinden op hun website.

Inschrijven

Via het formulier onder aan deze site kan je je inschrijven. Ons doel is zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel, je kan je donatie direct overmaken op de rekening van Stichting Leergeld onder vermelding van ‘ Croy nightrun’:

Stichting Leergeld Gemert e.o.
Rekeningnummer: NL43 RABO 0135 1845 92

Hartelijk dank voor je inschrijving en donatie! 

Praktische informatie

Adres:

Kasteel Croy
Croylaan 14
5735 PC Aarle-Rixtel

Parkeren:

Auto: In de weilanden naast de oprijlaan van kasteel Croy, je wordt hierin begeleid.
Fiets: Er is een onbewaakte fietsenstalling naast het kasteel.

Namens het EyeOn Nightrun Team,

Karin, Noortje, Ruud, Martine

Heb je vragen over de Nightrun of Moonwalk, stuur een mail naar mail@eyeon.nl.

Inschrijfformulier

Vul hieronder je gegevens in. We gebruiken je gegevens alleen voor de registratie aan dit event. Gegevens worden niet gedeeld met andere partijen.

Iedere deelnemer loopt geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor welke schade dan ook.


Sfeerimpressie vorige editie

De EyeOn Croy Nightrun werkt samen met:

Wil jij ons ook ondersteunen? Mail naar mail@eyeon.nl