VBZ Planning & Forecasting Benchmark gefaciliteerd door EyeOn

[onbekend]   |   March 12, 2014   |   FMCG   |  

Categories:

VBZ Planning & Forecasting Benchmark gefaciliteerd door EyeOn.

Vul onderstaand formulier in als u deel wilt nemen aan de VBZ en EyeOn planning- en forecasting benchmark.

In mei 2013 is de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie (VBZ) en drie van haar leden in samenwerking met consultancybureau EyeOn een project gestart om te onderzoeken welke mogelijkheden de branchevereniging kan bieden aan haar leden om te komen tot een efficiëntere aanpak van de planning en forecasting.

Op basis van dit pilotproject heeft EyeOn in samenwerking met VBZ een planning- en forecasting benchmark ontwikkeld die door middel van een online vragenlijst de planning en forecasting van uw bedrijf doorlicht. EyeOn zal op basis van deze vragenlijst een rapport genereren waarin uw bedrijf vergeleken wordt ten opzichte van de gehele industrie en er zullen een aantal aanbevelingen gedaan worden met betrekking tot de planning en forecasting van uw bedrijf. In een afsluitende meeting met een EyeOn consultant zullen deze aanbevelingen uitgebreid besproken worden en indien gewenst kan er een bedrijfsspecifiek verbetertraject ingegaan worden in samenwerking met EyeOn.

Om deel te nemen aan deze benchmark kunt u onderstaand formulier invullen. EyeOn zal dan contact met u opnemen om de procedure verder door te spreken. Tevens zult u een persoonlijke link ontvangen die naar de online vragenlijst verwijst.

De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen € 990,-. Hiervoor krijgt u de link toegestuurd naar de online vragenlijst, een benchmark-rapport met aanbevelingen op het gebied van planning en forecasting en een meeting met een consultant van EyeOn waarin het rapport en de aanbevelingen besproken zullen worden.

Wilt u aanvullende informatie of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met EyeOn: A.vanRooij@eyeon.nl


EyeOn Planning- en Forecasting Benchmark VBZ aanmeldformulier

Waarom neemt u deel aan de benchmark?

Voor facturering

Voor facturering

Updates: 6
Projecten: 2

More updates:

  • Koen Koolen:
      Er zijn nog geen updates van deze auteur gepubliceerd.
Share this page  LinkedIn icoon Twitter icoon Facebook icoon